Amigurumi - virkad baby Groot

 
 
 
 
 
Jag gillar inte ens sci-fi. Och det är en grov underdrift. Maken däremot ÄLSKAR det. Så när vi befann oss i NYC där allt känns så himla perfekt gick jag för hans skull med och såg Guardians of the galaxy. Och hur kan man INTE älska de fullkomligt galna karaktärerna. Bäst av alla var såklart Groot. 
 
Några månader senare snubblade jag av en händelse över ett gratismönster som Twinke Chan har gjort till en virkad amigurumi baby Groot. Jag bokmärkade mönstret eftersom jag visste att maken skulle älska en sådan om han fick en men eftersom jag aldrig tidigare virkat amigurumi blev det inte av att jag gjorde någon. Men så plötsligt närmade sig julen och mannens födelsedag en vecka innan jul. Vad skulle jag ge honom? Han har ju allt? Så slog det mig - Groot. Efter ett djupt andetag och ganska myckte jobb hamnade Groot under granen tillsammans med seriemagasinet ¨Starlord, Guardian of the galaxy¨. Bästa julkappen ever verkade det som, score!
 
Som med så mycket annat jag stickat, virkat eller sytt var mitt slutomdöme: ¨Vad var jag så rädd för? Så himla svårt var det inte¨. Återigen så handlade det om att våga testa och det var då verkligen enormt mycket roligare än vad jag kunnat tro så nog blir det fler virkade figurer. 
 
I made a crochet baby Groot for my husband as a Christmas present by Twinkie Chans' pattern. He absolutely loved it and I loved making it. Win-win!
Virka | #amigurumi, #groot, #guardiansofthegalaxy, #twinkiechan, virka | | Kommentera |
Upp