Att våga följa sin dröm

 
Som beskrivs här kom det sig för några år sedan att jag fick upp ögonen för yoga. Ungefär samtidigt väcktes det en liten dröm om att någon dag få instruera yoga. Men jag lade drömmen åt sidan. Studier, jobb, resor och allt möjligt annat fick prioritet istället och dessutom var jag väl alldeles för blyg? Eller?
 
Plötsligt hade det gått flera år och jag hade gått på yoga minst en gång i veckan. Rörelserna hade blivt naturliga och en del av min vardag. Livsstilen och filosofin lockade allt mer så jag bestämde mig för att hoppa på en fördjupningsutbildning. Men inte för att bli lärare, jag var ju alldeles för osäker inför stora grupper?
 
Utbildningen började och jag lärde känna flertalet helt underbara människor. En av tjejerna jobbade extra på en av de större gymkedjorna. Jag började bli nyfiken. Hur gick en audition egentligen till? Jag skulle väl aldrig våga gå?
 
Under utbildningstillfälle två tog jag ändå mod till mig och frågade samma tjej hur det egentligen fungerar och bemöttes med världens mest underbara pepp. Något vaknade till liv i mig. Skulle jag kanske våga gå ändå?
 
Så följde några veckors tvivel. Skulle jag gå, skulle jag inte? Allra, allra sista dagen skickade jag iväg min anmälan. Nu skulle jag bli tvungen att gå. Nervositet. 
 
Och nervositeten blev inte mindre när dagen kom. Tvärt om så tror jag att jag skakade mig igenom hela mitt framförande, mikrofonen satt inte kvar ordentligt på huvudet och jag hade ingen musik med mig vilket det var meningen att man skulle ha. Var jag galen som utsatte mig för det här?
 
Galen var jag då inte för någonstans hade all övning gett färdighet och min passion för yogan lyst igenom. Idag fick jag ett mail med ett erbjudande. Jag skall bli yogainstruktör!
 
Lärdom: Du kanske måste utsätta dig fr något lite läskigt för att nå din dröm men tro på dig själv, you can do it.
 
Känsla: JAG SKALL BLI YOGAINSTRUKTÖR, HURRA!!!
 
 
 I'm going to be a yoga teacher!
Personligt | #followyourdreams, #yoga | |
#1 - - lovisa:

åh men jösses vad kul! grattis!!! så himla fint att ta beslut som handlar om mitt bästa motto: "BARA GÖR DET". lycka till!

Svar: Tack snälla! :)
K

#2 - - Jagdigochdu:

Åh vad roligt!!! Grattis!

#3 - - Jagdigochdu:

Åh vad roligt!!! Grattis!

Svar: Tack! <3
K

#4 - - sofia:

Åh vad roligt! Ett stort grattis. Ibland är det bra att våga röra saker som man aldrig trodde man skulle våga.
Har du tips på hur man kommer igång med yogan, när man aldrig har gjort det förut och är väldigt stel? :)

Svar: Tack snälla! :) Tvärtemot vad man kan tro så är det en fördel att vara lite stel när man börjar med yoga, det är mycket större risk att man översträcker och skadar sig om man redan är rörlig. Mitt tips är att testa lite olika stilar för att se vad som passar dig. Gymmet yogapass kan vara bra då olika instruktörer lägger upp sina pass individuellt så att man kan testa ganska varierat. Sedan så har flera studios prova-på tillfällen så att man får testa en gång gratis. Lycka till!
K

#5 - - Linnea Aurora:

Åh vad roligt! Grattis!!

Svar: Tack <3
K

Upp