En kreativ semester

 
 
I lilla italienska Cinque Terre väcks jag av först kvittrande fåglar, sedan kyrkklockor som slår sju och till sist av vågorna som börjar slå in mot klipporna. Drömmigt som i en film. Bilden är från Riomaggiore men Corniglia är den mittersta av byarna i Cinque Terre och min favorit. Här vill jag ha ett litet, litet hus någon dag.
 
 
Därefter tar vi tåget till Rom och flyttar in i ett litethus ett stenkast från Piazza de Santa Maria en Trastevere. Lätt det mysigaste området i hela Rom. 
 
Italy is so amazing. We LOVE the beautiful Cinque Terre and awesome Rome! 
 
 
 
 
 
Det bästa med semester är att det kreativa i mig verkligen ges möjlighet att komma fram. Ett loppisfynd blir den perfekta väskan till min Diana mini men den är komplett först när jag sytt på ett band med spets på remmen. Stranden i Cinque terre eller varför inte bland de 1000-ish år gamla ruinerna i Rom blir mitt lugn för att virka blommor till min egen midsommarkrans. För att inte tala om alla ideer för framtida projekt och resor som slår rot i mig. Italienska lycka, stanna i mig! 
 
Holidays really brings out my creativity. A camera strap, some chrocheted flowers and a million ideas for future projects is what I will be taking with me from here. Not that I want to leave. Oh, italian awsomeness - please stay in my soul! 
Personligt | Cinque Terre, Handsytt, Italien, Rom, Semester, virka | |
#1 - - Emma Grann Fotografi:

Vackert!

Svar: Visst är det! Italien är lite som en sagovärld med alla historiska byggnader och vackra färger.
K

#2 - - Anonym:

oj så vackert! dit skulle jag vilja resa med min mamma. flyger man till rom för att komma till cinque terre?

#3 - - Mikaela:

ps. det var inte meningen att kommentera anonymt (det var alltså jag som ställde frågan om resan) :)

Svar: :) Tycker absolut att du skall åka med din mamma. Det var faktiskt min mamma som tipsade oss om resmålet. Jag skulle tro att de flesta kombinerar cinque terre med ett besök i Florens eller Pisa och flyger till någon av de städerna, det gjorde vi första gången vi var där. Sedan tåg till La Spezia och så är man typ framme. Direkttåget till Rom tar sedan ungefär 4 timmar om man vill avsluta med en weekend där vilket vi också gjorde och det rekommenderas varmt :)
K

#4 - - linah:

wow så fina bilder:D!!

Svar: Tack! Det blir så lätt det i den vackra omgivningen :)
K

#5 - - Nora Bååth:

Italien är så vackert :D

Svar: Visst är det! Det kvittar vart i landet man åker för det finns ju sagolika omgivningar överallt.
K

#6 - - sandra:

Men wow, ser otroligt härligt ut!

Svar: Ja, italien är en riktig pärla :)
K

Upp