Farewell 2015 - 2016 - I'm ready for ya!

 
 
För att gå rakt på sak så var 2015 en riktigt uselt år. Kasst.
Men ett kasst år fick mig till slut att öppna ögonen för vad som verkligen känns viktigt i livet. Så jag hoppas att 2015 blir året då jag slutade jaga efter sådant som jag egentligen inte vill ha och började fundera på vad mina drömmar egentligen är. Vad jag kommit fram till än så länge har både fått mig att häpna och bli arg och besviken på mig själv för att jag visst inte kände mig själv alls. Men mina insikter har också fått mitt hjärta och min själ att dansa lite över hur roliga framtidsplaner jag/vi nu har. 
 
2015 är också året då jag stickade massor av sockar, sydde färdigt mitt evighetsprojekt till lapptäcke och sydde mitt allra första plagg. Det är året då vi återvände till underbara, fantastiska Italien, besökte Kosteröarna för första gången och året då jag verkligen valde att djupdyka ner i yogavärlden på riktigt. 
 
Så hejdå till 2015, jag är glad att lämna dig bakom mig men tar med mig många viktiga erfarenheter från dig. 2016, välkommen - vi har goda förutsättningar till att ha mycket roligt ihop!
 
Saying goodbye to the really lousy year 2015, a year that really was rubbish but that brought me a lot of aha-moments and made me realize what I really value in life. And welcoming 2016 that could potentially be an awesome year!
Personligt | #NYE2015, #knittingsocks, #yoga, nyårsafton | | Kommentera |
Upp